• Videokonferenčni komplet (CONNECT) 65''

Videokonferenčni komplet (CONNECT) 65''

Šifra artikla kompletconnect
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 3,800.00 €
  • Videokonferenčni komplet (CONNECT) 65''
  • Videokonferenčni komplet (CONNECT) 65''
  • Videokonferenčni komplet (CONNECT) 65''
  • Videokonferenčni komplet (CONNECT) 65''
  • Videokonferenčni komplet (CONNECT) 65''

Opis artikla

Videokonferenčni komplet vsebuje zaslon Avtek 5 LITE 65'' z vgrajenim PC modulom. Logitech MeetUp s kamero Full HD ločljivosti in vgrajenim echo-cancelling mikrofonom, ki je združljiv s popularnim komunikacijskim platformam (Skype, Zoom, Hangouts, Adobe Connect) ,zidni nosilec, montaža in izobraževanje za uporabo kompleta.

Odlična kvaliteta pa je predvsem potrebna pri organizacijah, ki organizirajo večje sestanke in seminarje in se jih posledično udeležuje večje število ljudi. Konferenčni sistem Logitech Group je kot nalašč za takšne skupine in bo odlično služil za izvedbo pomembnih sestankov na daljavo. Logitech Meetup za delovanje ne potrebuje dodatne programske opreme. Enostavno ga prek USB kabla priključite na računalnik in že deluje. Uporabljate ga lahko s katerimkoli konferenčnim programom.

Spletni seminarji:
Za vodenje različnih spletnih seminarjev (t. i. Webinar) se je na spletu uveljavil tudi ezTalks, ki nam omogoča, da si ustvarimo svoj lasten spletni seminar in gledalcem omogočimo ogled le tega. Gledalci za pridružitev ne potrebujejo kamere ali česa podobnega, lahko pa v webinarju sodelujejo tako, da s pomočjo klepetalnika tudi komentirajo.

Ostale informacije

Videokonference iz leta v leto kažejo svojo rast, saj se organizacije zavedajo, kako pomembno je pretakanje informacij. Pa naj gre tukaj za manjša podjetja, ki si le izmenjujejo različne informacije, ali pa za večje organizacije, ki na daljavo vodijo kar celotne sestanke. Trend uporabe videokonferenčnih sistemov se zvišuje predvsem zaradi dejstva, da se v današnjem svetu vse bolj uveljavlja delo na daljavo oziroma delo od doma. Svoje je naredila tudi tehnologija, ki pred leti seveda ni omogočala kvalitetnega in zadovoljivega delovanja in se posledično organizacije niso odločile za korak, ki bi v podjetje integriral videokonferenčne sisteme.