• Videokonferenca LIFESIZE icon 700 - 4K

Videokonferenca LIFESIZE icon 700 - 4K

Šifra artikla icon700
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Pokliči za ceno
  • Videokonferenca LIFESIZE icon 700 - 4K

Opis artikla

Lifesize spreminja izkušnjo komunikacije za sodobno delovno mesto, ponovno opredeljuje pričakovanja za tehnologijo videokonferenc in krepi globalne skupine, da bodo bolj povezane, produktivne in angažirane. Naslednja generacija Lifesize je 10X boljša od vsega kar ste kdaj videli.
4K globalna arhitektura storitev v oblaku in rešitev za konferenčno sobo Lifesize ® Icon 700 ™ s 4K izmenjavo vsebin v polnem gibanju zagotavljajo najbolj privlačno srečanje doslej. Združen s kristalno čistim zvokom Lifesize ® Phone HD ™, Lifesize revolucionira način srečanja z doživetjem, intuitivnim in zgrajenim, da se brezhibno prilega vašim obstoječim delovnim procesom.
Videokonferenca je sestavljena iz: Lifesize Phone HD in Lifesize Icon 700 4k kamere s 20x zoomom.
Video specifikacije:
- Max. resolucija 3840 x 2160
- 1x Video input (HDMI)
- 2x Video output (HDMI)
- Audio input/output - POE LAN (Lifesize Phone HD) • 1 x HD Video In • 1 x Analog Mic/Line-in
-2 x USB 3.0 (za podporo in serijsko kontrolo)

Ostale informacije

Podjetje, ki je predstavilo prvi videokonferenčni sistem, ki podpira HD, zdaj stvari premika na naslednjo raven. V času, ko številne rešitve žrtvujejo kakovost izkušenj v korist stroškov, Lifesize sprejema nasprotni takt, tako da zagotavlja popolno snemanje 4K videov in vsebin. Kombinacija teh najnovejših ponudb in preizkušenih storitev v oblaku na trgu bo utrla pot novim primerom uporabe, kjer je kombinacija enostavnosti uporabe in visoke ločljivosti nujna.