• Projektor Maxell MC EX5001WN, LCD, XGA (1024x768), 5200 ANSI lumnov

Projektor Maxell MC EX5001WN, LCD, XGA (1024x768), 5200 ANSI lumnov

Šifra artikla MC EX5001WN
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 793.00 €
  • Projektor Maxell MC EX5001WN, LCD, XGA (1024x768), 5200 ANSI lumnov
  • Projektor Maxell MC EX5001WN, LCD, XGA (1024x768), 5200 ANSI lumnov

Opis artikla

Novi Maxell MC EX5001WN multimedijski projektor je primeren za uporabo v velikih konferenčnih, učilnicah in univerzitetnih prostorih. Svetlost 5200 ANSI lumnov zagotavlja odličen sprejem slike tudi v svetlih prostorih.
Projektor Maxell MC EX5001WN je večnamenski LCD projektor z osnovno ločljivostjo XGA (1024 x 768). S svetilnostjo 5200 ANSI lumnov in s kontrastnim razmerjem 16000 : 1 zagotavlja svetlo projekcijo z naravnimi barvami. Za izboljšanje projekcije vključuje kombinacijo različnih tehnologij Accentualizer, Image Optimizer in High Dynamic Contrast Range (HDCR). Vse te napredne tehnologije skupaj prispevajo k jasni projekciji tudi v svetlejših prostorih. Natančna in jasna slika ima odlično ostrino, kontrast in superiorno barvno reprodukcijo.

Tehnologija ImageCare™ združuje optimalno zmogljivost slike in maksimalno varčevanje z energijo. Vgrajena je za izboljšanje že obstoječih Eco funkcionalnosti. Način varčevanja (Saver Mode) zmanjša moč žarnice za do 70 % v primerjavi z običajnim načinom (Normal Mode) in tako prispeva k varčevanju z energijo. Ko je izbran inteligenten Eco način (Intelligent Eco Mode) se moč žarnice prilagaja glede na svetlost zaslona. Moč žarnice se zmanjša, ko je slika temna in poveča, ko je slika svetla. Z uporabo tega načina se povečuje kontrastno razmerje projektorja in zmanjšuje poraba električne energije.

Izjemno preprosta postavitev je zagotovljena z odličnim projekcijskim razmerjem, z navpičnim in vodoravnim trapeznim popravkom slike ter z velikim razponom zooma. S priročno funkcijo Perfect Fit pa robove projekcije popolnoma poravnate med seboj.

Odlikuje ga tehnologija HD Ready za prikaz HD vsebin, možnost prezentacije brez PC-ja, funkcija hitrega vklopa in izklopa, varnostne funkcije ter mrežna funkcija za kontrolo in nadzor. Dolga življenjska doba filtra in žarnice (do 4500 ur) zagotavljata nizke stroške vzdrževanja in dolgo življenjsko dobo projektorja. Na voljo je tudi simulacijski način DICOM, ki omogoča detajlno pregledovanje rentgenskih posnetkov.

Maxell MC EX5001WN se ponaša tudi z vgrajenim 16 W zvočnikom za popestritev prezentacij z zvokom in z bogatim naborom vhodnih priključkov, ki vključuje dva HDMI priključka in dva VGA priključka. Samodejni izklop projektorja po vnaprej določenem času omogoča funkcija samodejnega izklopa, ki prepreči nepotrebno porabo energije in hkrati podaljšuje življenjsko dobo projekcijske žarnice.

Na voljo je tudi opcijska brezžična povezava. Vstavite brezžični USB adapter v USB vhod in prikazujte vsebine iz svojega PC-ja ali MAC-a, z uporabo aplikacije Projector Quick Connnection pa lahko predvajate vsebine neposredno iz naprav z operacijskim sistemom iOS ali Android.

Projektor Maxell MC EX5001WN zagotavlja odlično sliko, zanesljivost in preprosto namestitev. Zaradi svoje večnamenske zasnove je primeren za podjetja, izobraževalne ustanove in druge uporabnike.

Projektorji Maxell so zasnovani za preprosto uporabo in zahtevajo minimalno vzdrževanje. Dolga življenjska doba delov znatno podaljša življenjsko dobo projektorja in zmanjša stroške vzdrževanja.

Ostale informacije

Datoteke artikla

Tehnične specifikacije

Namen projektorja :  večnamenski
Garancija na napravo :  36 mesecev
Garancija na žarnico :  12 mesecev ali 10.000 ur
Proizvajalec :  Maxell
Tehnologija :  3 LCD
Svetilnost :  5200 Ansi lumnov
Resolucija :   XGA (1024 x 768)
Format slike :  4:3
Širokokotni objektiv :  NE
Zamenljiv objektivi :  NE
Digitalni vhodi :  HDMI
LAN (RJ-45) :  NE
Teža :  5.3 kg