• Projektor Hitachi CP-X5550, LCD, XGA (1024 x 768), 5800 ANSI lumnov

Projektor Hitachi CP-X5550, LCD, XGA (1024 x 768), 5800 ANSI lumnov

Šifra artikla cp-x5550
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 1,378.60 €
  • Projektor Hitachi CP-X5550, LCD, XGA (1024 x 768), 5800 ANSI lumnov
  • Projektor Hitachi CP-X5550, LCD, XGA (1024 x 768), 5800 ANSI lumnov
  • Projektor Hitachi CP-X5550, LCD, XGA (1024 x 768), 5800 ANSI lumnov

Opis artikla

Projektor Hitachi CP-X5550 je večnamenski LCD projektor z osnovno ločljivostjo XGA (1024 x 768). S svetilnostjo 5800 ANSI lumnov in s kontrastnim razmerjem 10000 : 1 zagotavlja svetlo projekcijo z naravnimi barvami. Za izboljšanje projekcije vključuje kombinacijo različnih tehnologij Accentualizer, Image Optimizer in High Dynamic Contrast Range (HDCR). Vse te napredne tehnologije skupaj prispevajo k jasni projekciji tudi v svetlejših prostorih, natančna in jasna slika ima odlično ostrino, kontrast in superiorno barvno reprodukcijo.

Tehnologija ImageCare™ združuje optimalno zmogljivost slike in maksimalno varčevanje z energijo. Vgrajena je za izboljšanje že obstoječih Eco funkcionalnosti. Način varčevanja (Saver Mode) zmanjša moč žarnice za do 70 % v primerjavi z običajnim načinom (Normal Mode) in tako prispeva k varčevanju z energijo. Ko je izbran inteligenten Eco način (Intelligent Eco Mode) se moč žarnice prilagaja glede na svetlost zaslona. Moč žarnice se zmanjša, ko je slika temna in poveča, ko je slika svetla. Z uporabo tega načina se povečuje kontrastno razmerje projektorja in zmanjšuje poraba električne energije.

Izjemno preprosta postavitev je zagotovljena z odličnim projekcijskim razmerjem, z navpičnim in vodoravnim trapeznim popravkom slike, z navpičnim in vodoravnim pomikom objektiva in z velikim razponom zooma.

Odlikuje ga tehnologija HD Ready za prikaz HD vsebin, funkcija hitrega vklopa in izklopa, varnostne funkcije ter mrežna funkcija za kontrolo in nadzor. Dolga življenjska doba hibridnega filtra (do 10000 ur) in žarnice (do 4000 ur) zagotavljata nizke stroške vzdrževanja in dolgo življenjsko dobo projektorja. Na voljo je tudi simulacijski način DICOM, ki omogoča detajlno pregledovanje rentgenskih posnetkov.

Hitachi CP-X5550 se ponaša tudi z vgrajenim 16 W zvočnikom za popestritev prezentacij z zvokom in z bogatim naborom vhodnih priključkov, ki vključuje dva HDMI priključka in VGA priključek. Samodejni izklop projektorja po vnaprej določenem času omogoča funkcija samodejnega izklopa, ki prepreči nepotrebno porabo energije in hkrati podaljšuje življenjsko dobo projekcijske žarnice.

Ostale informacije

Na voljo je tudi opcijska brezžična povezava, vstavite brezžični USB adapter v USB vhod in prikazujte vsebine iz svojega PC-ja ali MAC-a, s podporo iOS Connectivity pa lahko predvajate vsebine neposredno iz priljubljenih naprav Apple (iPhone, iPad). Za še boljšo povezljivost lahko uporabite USB ali LAN priključek za prikazovanje vsebin iz računalnika preko USB ali LAN povezave s samodejnim zaznavanjem ločljivosti. Če imate več projektorjev CP-X5550, lahko svetilnost podvojite, potrojite ali celo početverite z nalaganjem projektorjev enega na drugega Instant Stack, s priročno funkcijo Perfect Fit pa robove projekcije popolnoma poravnate med seboj. Na voljo sta tudi funkciji slika v sliki ter slika pri sliki, ki omogočata projiciranje dveh različnih virov hkrati. Za projiciranje na ukrivljene površine je na voljo funkcija Warping, nastavitve opravite z uporabo računalnika, preprosto naložite specializirano aplikacijo in prilagodite projekcijo. Omogoča projiciranje tako na sferične površine in površine z vogali kakor tudi na konvencionalne ravne površine. Za spojitev več projekcij skupaj je projektor Hitachi CP-X5550 opremljen s funkcijo Edge Blending, ki doseže brezhibno projekcijo ene velike slike z več projektorji CP-X5550. Projektor ponuja različne funkcionalnosti za spojitev robov - Edge Blending. Instant Blending vam omogoča preprosto procesiranje spojitve projekcij brez uporabe kakršne koli posebne opreme. S funkcijo Automatic Blending pa lahko za spojitev uporabite kamero za hitro samodejno izvedbo izjemno natančne spojitve. Projektor Hitachi CP-X5550 zagotavlja odlično sliko, zanesljivost in preprosto namestitev. Zaradi svoje večnamenske zasnove je primeren za podjetja, izobraževalne ustanove in druge uporabnike. Projektorji Hitachi so zasnovani za preprosto uporabo in zahtevajo minimalno vzdrževanje. Dolga življenjska doba delov znatno podaljša življenjsko dobo projektorja in zmanjša stroške vzdrževanja.

Tehnične specifikacije

Namen projektorja :  večnamenski
Garancija na napravo :  36 mesecev
Garancija na žarnico :  12 mesecev ali 1000ur
Proizvajalec :  Hitachi
Tehnologija :  Laser
Svetilnost :  5800 ANSI lumnov
Resolucija :  XGA (1024 x 768)
Format slike :  
Širokokotni objektiv :  
Zamenljiv objektivi :  
Lens shift :  
Digitalni vhodi :  
LAN (RJ-45) :  
Teža :  
Vgrajen čitalec PDF in MS Office dokumentov :  
Delovanje na baterijo :  
DICOM simulacija :  
Predstavitve bez računalnika (USB stick) :