• Projektor EPSON EH-TW9400, 3LCD, 4K UHD, 2600 ANSI lumnov

Projektor EPSON EH-TW9400, 3LCD, 4K UHD, 2600 ANSI lumnov

Šifra artikla EH-TW9400
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 2,610.80 €
  • Projektor EPSON EH-TW9400, 3LCD, 4K UHD, 2600 ANSI lumnov
  • Projektor EPSON EH-TW9400, 3LCD, 4K UHD, 2600 ANSI lumnov

Opis artikla

S tem cenovno dostopnim projektorjem za domači kino boste lahko z dostopom do najnovejše vsebine 4K tudi doma uživali v velikem zaslonu, saj ga odlikujejo ostra slika in neverjetno visoko razmerje kontrasta. Ponuja tudi odlične možnosti povezave in preprosto nastavitev.
Epsonovi projektorji za domačo uporabo omogočajo, da vaš dom postane središče družabnih dogodkov. Popestrite si vsakdan, pa naj bo to s spremljanjem najljubšega športa, gledanjem filmske klasike, pretakanjem TV-serij ali igranjem najnovejše igre. Zbudite pozornost prisotnih z osupljivo 300-palčno sliko ter te nepozabne trenutke delite z družino in prijatelji.


Ostale informacije

Epson 4K PRO-UHD zagotavlja neverjetno izkušnjo ločljivosti 4K UHD z napredno tehnologijo izboljšave ločljivosti s premikanjem slikovnih pik1. Epson 4K PRO-UHD ni zgolj tehnični podatek o ločljivosti, temveč obsega vse dejavnike, ki vplivajo na večjo zmogljivost, vključno z barvno in belo svetilnostjo, kontrastom, podporo za HDR10, obdelavo barv ter možnostjo prejemanja, obdelave in projiciranja vsebine 4K. Visok dinamični razpon predstavlja optimalno izkušnjo gledanja tako, da povečuje razmerje kontrasta in s tem omogoči bistveno višji razpon med najtemnejšimi ter najsvetlejšimi deli slike. Sliki zagotavlja več globine in vam omogoča, da vidite še tako majhne podrobnosti, ki jih prej niste mogli. Vendar to še ni vse: visok dinamični razpon obogati tudi barve, zaradi česar je slika bolj naravna, vendar vseeno intenzivna in tako tudi bolj prostorska. S podporo za HDR si lahko zdaj ogledate tudi najnovejšo vsebino HDR. Samo bela svetilnost ne more ustvariti pravih barv, ki jih vidite v vsakdanjem življenju. Zato tehnologija 3LCD v Epsonovih projektorjih zagotavlja enako visoko belo in barvno svetilnost (CLO). Zakaj bi se zadovoljili z dolgočasno, izprano sliko brez življenja? Z Epsonovimi projektorji uživajte v živahni sliki naravnega videza. Z Epsonovimi projektorji, ki uporabljajo tri posamezna integrirana vezja LCD za hkratno projiciranje rdeče, zelene in modre svetlobe, se izognite učinku mavrice. V nasprotju s tem projektorji s tehnologijo z enim integriranim vezjem DLP uporabljajo vrteče se kolesce za zaporedno projiciranje barv. Nekateri gledalci lahko namesto ostrega roba vidijo učinek mavrice – moteč in nenaraven barvni zunanji rob. Izjemno široka barvna paleta poveča razpon naravnih barv, visoko razmerje kontrasta pa zagotavlja globoke črne odtenke za prikaz najmanjših podrobnosti tudi v senčnih predelih.

Tehnične specifikacije

Namen projektorja :  Hišni kino
Garancija na napravo :  24 mesecev
Garancija na žarnico :  36 mesecev ali 3000 ur
Proizvajalec :  Epson
Tehnologija :  LCD
Svetilnost :  2600 ANSI lumnov
Resolucija :  4K (3840x2160)
Format slike :  16:9
Širokokotni objektiv :  NE
Zamenljiv objektivi :  NE
Digitalni vhodi :  HDMI, VGA, USB
LAN (RJ-45) :  DA
Teža :  11,2 kg