• PROJEKTOR EPSON EB-PU1006W - 3LCD, WUXGA, 6000 ANSI lumnov

PROJEKTOR EPSON EB-PU1006W - 3LCD, WUXGA, 6000 ANSI lumnov

Šifra artikla EB-PU1006W
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Pokliči za ceno
  • PROJEKTOR EPSON EB-PU1006W - 3LCD, WUXGA, 6000 ANSI lumnov
  • PROJEKTOR EPSON EB-PU1006W - 3LCD, WUXGA, 6000 ANSI lumnov
  • PROJEKTOR EPSON EB-PU1006W - 3LCD, WUXGA, 6000 ANSI lumnov

Opis artikla

EB-PU1006W je kompakten in vsestranski projektor visoke svetilnosti z dodatnimi zamenljivimi objektivi in naprednimi funkcijami namestitve.
Ta izjemno vsestranski instalacijski projektor z 6,000 lumni svetilnosti se prodaja zgolj kot ‘ohišje‘, saj lahko nanj brez težav namestite obstoječo družino objektivov družbe Epson in tako v najrazličnejših okoljih zagotovite svetle, realistične projekcije: od turističnih atrakcij do predavalnic, muzejev in sob za sestanke. Projektor visoke svetilnosti EB-PU1006W prikazuje ločljivost WUXGA z izboljšavo 4K, podpira tehniko prikaza HDR in napredne funkcije namestitve.

Ustvarjen za osupljivo vizualno zmogljivost:
Ta izjemno vsestranski montažni projektor s 6.000 lumni svetilnosti se prodaja zgolj kot ‘ohišje‘, saj lahko nanj brez težav namestite obstoječo družino objektivov družbe Epson in tako v najrazličnejših okoljih zagotovite svetle, realistične projekcije: od turističnih atrakcij do predavalnic, muzejev in sob za sestanke. Projektor z visoko svetilnostjo EB-PU1006W prikazuje ločljivost WUXGA z nadgradnjo 4K, podpira tehniko prikaza HDR in napredne funkcije namestitve.

Projicirajte živahno, privlačno sliko:
Pritegnite pozornost strank in občinstva s projekcijami, ki bodo še dolgo ostale v njihovem spominu. EB-PU1006W s svetilnostjo 6.000 lumnov projicira jasne bele, živahne barvne podrobnosti, globoke črnine, jasno razločne sence in visoko kontrastno sliko – vse zahvaljujoč tehnologijama HDR in 3LCD. Nadgradnja 4K omogoča izjemne podrobnosti in jasnost slike.

Glavne lastnosti:
Kompakten in lahek Nevsiljiv in lažji za prevoz
Podpora za objektiv Podpira veliko izbiro izmenljivih objektivov družbe Epson
Izboljšana zasnova Čista, preprosta in diskretna zasnova.
Kakovost slike 6.000 lumnov, 3LCD, ločljivost WUXGA z izboljšavo 4K
Napredna orodja za namestitev Nabor brezplačnih programskih orodij in izbirni modul zunanje kamere

Ostale informacije

EB-PU1006W sprejme različne objektive, ki ustrezajo vašim najzahtevnejšim projekcijskim okoljem, vključno z objektivom z ultra kratko projicirno razdaljo z ničelnim odmikom. Epson dobavi projektor le kot ‘ohišje’, brez objektiva, kar vam omogoča, da ustvarite pravo projekcijsko rešitev za pravo aplikacijo.

Ker je lahek in kompakten, je ta montažni projektor prenosljiv, poleg tega pa prihrani dragocen prostor za shranjevanje ter zagotavlja prednosti pri velikosti in stroških vašega nabora projektorjev. Nevsiljiva zasnova omogoča, da se projektor brezhibno vključi v okolje po vaši izbiri.

Ustvarja velike, izjemno svetle prikaze, tudi kot del namestitve več projektorjev, kjer so zlivanje robov, združevanje in prilagodljivost objektiva ključnega pomena. Profesionalno orodje za Epsonove projektorje olajša napredne tehnike namestitve, kot je projekcijska preslikava, medtem ko izbirni modul zunanje kamere (ELPEC01) uporablja vgrajeno obdelavo za popravljanje geometrije za združitev brez računalnika. Projektor EB-PU1006W vsebuje tudi čip NFC, ki dodatno olajša diagnostiko in nastavitev z orodjem Epson Projector Config Tool.

ELPEC01 je izbirni modul zunanje kamere, ki ga je mogoče preprosto povezati s projektorji serije EB-PU in objektivi serije ELPLX. Omogoča uporabo vgrajene obdelave za združitev brez računalnika, kar pomeni, da je mogoče dva podprta projektorja združiti in tako podvojiti svetilnost brez uporabe zunanje računalniške opreme. To zmanjšuje potrebo po dodatni zunanji opremi in s tem povezane stroške.

Dosezite večje ravni prilagajanja in nadzora slike s programsko opremo za profesionalno orodje za Epsonove projektorje. Zahvaljujoč temu brezplačnemu in intuitivnemu orodju so napredne funkcije, kot so zlivanje robov, združevanje, projekcijska preslikava in upravljanje več projektorjev, poenostavljene.

Projektor EB-PU1006W ima vgrajen medijski predvajalnik z možnostjo nalaganja vsebin prek omrežja. Tako lahko sezname predvajanja naložite na pomnilniško napravo USB in jih predvajate neposredno s projektorja2. Na svojem pametnem telefonu lahko z aplikacijo Epson Creative Projection ustvarite prilagojene vsebine ali s programsko opremo Epson Projector Content Manager ustvarite in razporedite sezname predvajanja.

Epson je vodilni svetovni proizvajalec projektorjev že od leta 2001. Predani smo zagotavljanju kakovosti izdelkov, tehnologiji in poslovnim odnosom, ki jih krepimo z edinstvenimi storitvami ter podporo.

Datoteke artikla

Tehnične specifikacije

Namen projektorja :  Profesionalni / poslovni
Garancija na napravo :  36 mesecev
Garancija na žarnico :  36 mesecev
Proizvajalec :  Epson
Tehnologija :  3 LCD/LASER
Svetilnost :  6000 ANSI lumnov
Resolucija :  WUXGA (1920x1200)
Format slike :  16:10
Širokokotni objektiv :  Da
Zamenljiv objektiv :  DA
Lens shift :  DA
Digitalni vhodi :  HDBaseT, HDMI
LAN (RJ-45) :  DA
Teža :  15,4 kg