• Nuvo stenski vgradni nizkotonec, 250Watt@8Ohm

Nuvo stenski vgradni nizkotonec, 250Watt@8Ohm

Šifra artikla NV-SUBIW8
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 376.98 €
  • Nuvo stenski vgradni nizkotonec, 250Watt@8Ohm
  • Nuvo stenski vgradni nizkotonec, 250Watt@8Ohm
  • Nuvo stenski vgradni nizkotonec, 250Watt@8Ohm

Opis artikla

Nizkotonski zvočnik In-Wall, ki ponuja izstopajoč nizki odziv, prinaša povsem novo dimenzijo podrobne jasnosti glasbe in filmov. Z diskretno zasnovo, ki omogoča enostavno postavitev v steno, prihrani prostor, dodaja NV-SUBIW8 močan nizkofrekvenčni vpliv na manjše hišne kino ali avdio instalacije. Njegova zapečatena omara je izdelana iz trpežnega MDF-ja za vrhunsko nizko basovsko izkušnjo, vključen je kvadratni magnetni pokrov.

Opcijski ojačevalnik NV-SUBAMP200-xx nudi največjo vsestranskost z možnostjo vgradnje v stojalo. Par je zasnovan tako, da se integrira s skoraj vsakim avdio sistemom. Tri-pozicijsko stikalo EQ omogoča prilagajanje izhodov ojačevalnika nobenim pasovnim nizkotoncem Nuvo v stropu ali steni. Za en NV-SUBIW8 nizkotonce se lahko uporabljata z enim NV-SUBAMP200-xx.

Ostale informacije

125Watt RMS - 250Watt Peak - 8Ohm - Frekvenčni odziv: 35-200Hz - Diskreten stenski pasivni en ”8” nizkotonec, ki je vgrajen v steno, idealen za avdio instalacije srednje velikosti - Seznanite se z dodatnim ojačevalnikom NV-SUBAMP200-xx - Vključen kvadratni magnetni pokrov - Z dodatnim ojačevalnikom NV-SUBAMP200-xx se lahko uporabljata do dva enojna nizkotonska zvočnika - Doživljenjska garancija

Tehnične specifikacije

Maksimalna moč :  250Watt
RMS moč :  125Watt
Stopnje moči :  
Frekvenčni obseg :  35Hz-200Hz
Impedanca :  8 Ohm
Dimenzije zvočnika :  
Teža zvočnika :  5,9Kg
IP standard :