• Nuvo aktivni nizkotonec, 300Watt

Nuvo aktivni nizkotonec, 300Watt

Šifra artikla NV-SUB12GB-EU
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 1,625.04 €
  • Nuvo aktivni nizkotonec, 300Watt
  • Nuvo aktivni nizkotonec, 300Watt
  • Nuvo aktivni nizkotonec, 300Watt
  • Nuvo aktivni nizkotonec, 300Watt
  • Nuvo aktivni nizkotonec, 300Watt

Opis artikla

Nuvo SUB 12-palčni subwoofer poživi glasbo, filme in videoigre z vrhunskimi basi, ki jih ne morete samo slišati, ampak resnično občutiti. S spredaj nameščenim nizkotoncem in učinkovitim vse-digitalnim 300-vatnim ojačevalnikom NV-SUB12 doda globok in podroben nizkofrekvenčni vpliv hišnim kinom po meri ali avdio napeljavam. Njegova zapečatena omara je izdelana iz trpežnega MDF-ja za vrhunski odziv basov brez popačenj in ima črno barvo z visokim sijajem.

NV-SUB12 odlikuje aktiviranje signala za zaznavanje signala, da samodejno vklopi subwoofer, ko sprejme signal od sprejemnika in ga vrne v stanje pripravljenosti po 15 minutah brez signala.

Ponujajoč največjo vsestranskost so zmogljivi Subwooferji zasnovani tako, da se integrirajo s skoraj vsakim avdio sistemom. Nefiltrirani stereo vhod in izhod LFE / RCA omogočata enostavno povezavo z večino sodobnih sprejemnikov. Priročen vtič USB lahko napaja izbirni brezžični sprejemnik. Prilagodljive prilagoditve križanj in faz vam omogočajo, da izhoda nizkotonskega zvočnika ujemate z glavnimi zvočniki za vrhunsko zmogljivost in zvok.

Ostale informacije

Zmogljiv 12-palčni nizkotonec, nameščen spredaj, za zvočne instalacije po meri - Inštalaciji prijazen nizkotonski zvočnik v sprednjem delu v zaprtem ohišju za najglobje podlage - Trpežna konstrukcija ohišja iz MDF zagotavlja odzivnost basov brez popačenja - Nefiltrirani LFE (nizkofrekvenčni učinki), RCA stereo vhod in izhod ter vrata USB - Vklop / izklop signala zaznavanja signala - Spremenljivo prečenje in nastavitev faze - Woofer ima doživljenjsko garancijo, ojačevalnik pa dve leti garancije - Učinkovit, v celoti digitalni 300-vatni ojačevalnik

Tehnične specifikacije

Maksimalna moč :  360Watt
RMS moč :  300Watt
Stopnje moči :  
Frekvenčni obseg :  
Impedanca :  8 Ohm
Dimenzije zvočnika :  38,86cm x 37,34cm x 40,64cm
Teža zvočnika :  16,7Kg
IP standard :