• Nuvo aktivni nizkotonec, 200Watt

Nuvo aktivni nizkotonec, 200Watt

Šifra artikla NV-SUB10-EU
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 1,044.32 €
  • Nuvo aktivni nizkotonec, 200Watt
  • Nuvo aktivni nizkotonec, 200Watt

Opis artikla

10-palčni subwoofer z izjemnim nizkotonskim odzivom prinaša popolnoma novo dimenzijo globokih in natančnih jasnosti v filmih in glasbi. S spredaj nameščenim nizkotoncem, dvojnimi vrati in učinkovitim v celoti digitalnim ojačevalnikom 200 vatov NV-SUB10 doda močan nizkofrekvenčni vpliv srednjim hišnim kinom ali avdio napeljavam. Njena omarica je izdelana iz trpežnega MDF-ja za vrhunsko bas izkušnjo brez popačenj.

NV-SUB10 odlikuje aktiviranje signala za zaznavanje signala, da samodejno vklopi subwoofer, ko sprejme signal od sprejemnika in ga vrne v stanje pripravljenosti po 15 minutah brez signala.

Ponujajoč največjo vsestranskost so zmogljivi Subwooferji zasnovani tako, da se integrirajo s skoraj vsakim avdio sistemom. Nefiltrirani stereo vhod in izhod LFE / RCA omogočata enostavno povezavo z večino sodobnih sprejemnikov. Priročen vtič USB lahko napaja izbirni brezžični sprejemnik. Prilagodljive prilagoditve križanj in faz vam omogočajo, da izhoda nizkotonskega zvočnika ujemate z glavnimi zvočniki za vrhunsko zmogljivost in zvok.

Ostale informacije

Zmogljiv spredaj nameščen nizkotonski zvočnik v velikosti 10 palcev za avdio instalacije srednje velikosti - Učinkovit v celoti digitalni ojačevalnik 200 vatov - Trpežna konstrukcija ohišja iz MDF zagotavlja odzivnost basov brez popačenja - Nefiltrirani LFE (nizkofrekvenčni učinki), RCA stereo vhod in izhod ter vrata USB - Vklop / izklop signala zaznavanja signala - Spremenljivo prečenje in nastavitev faze - Woofer ima doživljenjsko garancijo, ojačevalnik pa dve leti garancije

Tehnične specifikacije

Maksimalna moč :  240Watt
RMS moč :  200Watt
Stopnje moči :  
Frekvenčni obseg :  27Hz-200Hz
Impedanca :  8 Ohm
Dimenzije zvočnika :  38,86cm x 37,34cm x 40,64cm
Teža zvočnika :  13Kg
IP standard :