• Vivitek NovoPro

Vivitek NovoPro

Šifra artikla NP2000
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 762.50 €
  • Vivitek NovoPro
  • Vivitek NovoPro
  • Vivitek NovoPro
  • Vivitek NovoPro
  • Vivitek NovoPro
  • Vivitek NovoPro

Opis artikla

Vivitek NovoPro je brezžična koloboracija z mirroringom. Brezžično predstavitveno orodje, ki ga lahko priključimo na projektorje, navadne in interaktivne zaslone.
Sliko lahko brezžično prenašamo do te naprave preko wi-fi omrežja. Uporablja se za aktivnosti v učilnicah in konferenčnih sobah.
Povezljiv je z interaktivnimi napravami kot so interaktivni zasloni, s tem se izboljša uporabnost te naprave.
Predstavitelji in poslušalci si lahko izmenjujejo podatke in dokumente brezžično, z uporabo svojih računalnikov, tabličnih računalnikov ali pametnih telefonov.
NovoPRO omgoča predogled zaslona, razdelitev ekrana na 4 dele, deljenje datotek, dostop do "cloud-a"...
Predstaviteljem omogoča vodenje aktivnosti, spremljanje napredka posameznikov in ustvarjanje predstavitev po lastni meri in s tem spodbuja sodelovanje in napredek.

Ostale informacije

Vivitek NovoPRO je predstavitveni orodje, ki omogoča boljšo komunikacijo na delovnih mestih/učilnicah in brezžično deljenje podatkov na več napravah (tablice, računalniki). Kompatibilen je z Windows 7/ MAC / iOS / Android operacijskimi sistemi. Podpira in bere Powerpoint, Word, Excel in PDF dokumente (odvisno do operacijskega sistema). Kvaliteta izhodnega signala je Full HD (1080p). Prav tako podpira JPEG, Tiff standarde in internetne in "cloud" storitve (Dropbox, webmail, itd.). Omogoča dva načina dela WiFi-ja: "Client mode" (64 uporabnikov) in "Hotspot mode" (8 uporabnikov). Prikaz vsebine se lahko razdeli na 4 področja glavnega zaslona. Sestavljen je iz mini računalnika s procesorjem (ARM Cortex A9), 1GB RAM in 8GB ROM, eksternim spominom itd. Ima MicroSD vtič, WiFi (802.11 AC 2.4GHz & 5GHz). Konektorji: USB 2.0 Type A x1 IN, HDMI x 1 OUT, Čitalnik SD kartic (micro SD) x1, Napajanje micro USB (5.35V,2A).