• Namizna vtičnica Bachmann CONFERENCE

Namizna vtičnica Bachmann CONFERENCE

Šifra artikla CONFERENCE
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Pokliči za ceno
  • Namizna vtičnica Bachmann CONFERENCE
  • Namizna vtičnica Bachmann CONFERENCE

Opis artikla

Namizna vtičnica Bachmann CONFERENCE je idealna za konferenčne in izobraževalne mize ter zahtevnejše delovne mize. Je prefinjena in diskretna rešitev za vsakega ki potrebuje razdeljen dostop do podatkovnih in napajalnih (električnih) povezav. Ko ni v uporabi, je vtičnica skrita v površino mize. Ko potrebujete vtičnico preprosto pritisnete s prstom in magnetna loputa se odpre. Ko priklopite svoj prenosni računalnik, projektor, mikrofon, ali katero koli drugo napravo, se lahko loputa ponovno zapre. Loputa se prilagodi širina kabla in jo ne mečka, popolnoma pa ohrani svoj eleganten dizajn in izgled mize.
CONFERENCE modul se lahko priključi na vrh mize, ali pod mizo. Če jo vgradimo pod mizo, je loputa vtičnice na isti višini kot površina mize. Lopute so popolnoma prilagojene Vašim zahtevam in so izdelane po Vaših željah. Lahko jih dobavimo v skoraj katerikoli barvi. Vtičnica se tako lahko prilagodi vsakim željam, da se doseže eleganten dizajn, ki ohrani harmonijo vaše pisarne.
Konfiguracija CONFERENCE vtičnice se prav tako prilagaja vašim željam. Vtiči se lahko menjajo hitro in preprosto, brez uporabe kakršnega koli orodja. Vtičnica Vam tako nudi maksimalno funkcionalnost in vrhunski dizajn, ki bo kos vsem tehnološkim napredkom v naslednjih letih.

Ostale informacije