• Mini stereo ojačevalec AUDAC AMP22 - 2 x 15 W 4 ohm

Mini stereo ojačevalec AUDAC AMP22 - 2 x 15 W 4 ohm

Šifra artikla AMP22
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 317.08 €
  • Mini stereo ojačevalec AUDAC AMP22 - 2 x 15 W 4 ohm
  • Mini stereo ojačevalec AUDAC AMP22 - 2 x 15 W 4 ohm
  • Mini stereo ojačevalec AUDAC AMP22 - 2 x 15 W 4 ohm

Opis artikla

AMP22 je mini stereo ojačevalnik moči z nazivno močjo 2 x 15 W, ki je popolnoma primeren za majhne sisteme zvočnikov, ki zahtevajo kompaktne in ekonomične avdio rešitve. Ponuja idealno rešitev za aplikacije, kot so učilnice, pisarne in sejne sobe, kjer je potrebna le majhna količina zvočnikov.

Zaradi kompaktne velikosti in zelo visoke učinkovitosti je popolnoma primeren za skrivanje v omari, na spuščen strop ali namestitev pod mizo ali mizo. Zaradi kombinacije stereo uravnotežene linije z vhodom za mikrofon je popolnoma primeren za aplikacije, kjer naj bi se uporabljal v kombinaciji s projekcijskimi zasloni in video viri, medtem ko je priključen mikrofon. Dva potenciometra ojačenja omogočata nadzor občutljivosti in ravnovesja med glasbo in govorom, medtem ko stikalo omogoča premostitev izhodnih kanalov, da dobimo en kanal z združeno izhodno močjo.

Oddaljeni stenski mešalnik je mogoče priključiti za aplikacije, kjer je zaželeno lokalno mešanje za vhode, medtem ko je mogoče pokriti velike razdalje med virom in ojačevalnikom z uporabo preprostega CAT5E ali višjega kabla s sukanim parom. Vhod regulatorja glasnosti omogoča priključitev dodatnega stenskega krmilnika za nadzor celotne glasnosti.

Tehnologija ojačevalnika razreda D, stanje pripravljenosti in vključen preklopni napajalnik zagotavljajo to napravo skladnost z najvišjimi zahtevami glede energetske učinkovitosti in okolja. Raznolikost izbirnih montažnih nosilcev za paleto izdelkov AUDAC S-Box omogoča namestitev na mizo, omaro ali 19-palčno stojalo za opremo.

Ostale informacije

Združljivo z oddaljenimi stenskimi vhodnimi ploščami serije WP2xx

Vhod za daljinsko upravljanje zvoka in glasnosti

Ojačitev zvoka z nizkim šumom in popačenjem

Tehnologija ojačevalnika razreda D

Energy star certificiran

Pasivno hlajeno ohišje

Kompakten in lahek dizajn

Tehnične specifikacije

DSP :  Ne
Število kanalov :  2
Moč :  2 x 15 W
Impedanca :  4 Ohm in 8 Ohm
Izhodi :  4-polni Euro terminalni blok
Vhodi :  2 x 3-polni Euro priključni blok