• Mikrofon Sennheiser TeamConnect Ceiling 2

Mikrofon Sennheiser TeamConnect Ceiling 2

Šifra artikla SE 507488
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 5,271.62 €
  • Mikrofon Sennheiser TeamConnect Ceiling 2
  • Mikrofon Sennheiser TeamConnect Ceiling 2
  • Mikrofon Sennheiser TeamConnect Ceiling 2
  • Mikrofon Sennheiser TeamConnect Ceiling 2
  • Mikrofon Sennheiser TeamConnect Ceiling 2
  • Mikrofon Sennheiser TeamConnect Ceiling 2
  • Mikrofon Sennheiser TeamConnect Ceiling 2

Opis artikla

TeamConnect Ceiling 2 je zanesljiva rešitev za stropni mikrofon, ki je hitra in enostavna za namestitev. Zahvaljujoč patentirani tehnologiji samodejnega dinamičnega oblikovanja žarkov, se prilagaja ustreznim pogojem na kraju samem, brez rekonfiguracije.

Govorite svobodno:
Zahvaljujoč edinstveni patentirani tehnologiji samodejnega oblikovanja žarkov se vaša sporočila jasno posredujejo zunanjim udeležencem sestanka od koder koli v sejni sobi.

Optimizirajte svoj digitalni potek dela s programsko opremo Sennheiser Control Cockpit.Ostale informacije

Novi stropni mikrofon ponuja vrhunsko kakovost zvoka za avdio in video konference, zahvaljujoč svoji samodejni prilagodljivi tehnologiji oblikovanja žarka. Zagotavlja največjo vsestranskost in interoperabilnost s podporo za Dantejeva omrežja, vključno z združljivostjo z Dante Domain Manager (DDM) in Power over Ethernet. za srednje velike in velike sejne sobe lahko TeamConnect Ceiling 2 namestite tako rekoč nevidno v strop. Prilagodljiva tehnologija oblikovanja žarkov Sennheiser samodejno sledi glasu aktivnega govornika tako, da lahko ljudje govorijo naravno - ne glede na to, ali sedijo, stojijo ali se premikajo po sobi. Zahvaljujoč 28 vsesmerno usmerjenim mikrofonskim kapsulam, integriranim v diskretni stropni sklop, TeamConnect Ceiling 2 zagotavlja odlično kakovost zvoka brez motečega zunanjega hrupa. Sennheiserjev originalni TeamConnect Ceiling je poleg optimizacije končne uporabniške izkušnje navdušil tudi monterje in vodje IT s svojo neverjetno prilagodljivostjo in preprostostjo. Mikrofon zagotavlja, da po začetni namestitvi ni potrebno tekoče vzdrževanje. TeamConnect Ceiling 2 še bolj izkorišča te prednosti: integracija v obstoječo infrastrukturo je olajšana s podporo za Dante ™ večkanalni standard zvočnega omrežja, ki temelji na obstoječi IP in Ethernet omrežni tehnologiji. Z analognim avdio izhodom in dvema digitalnima avdio izhodoma Dante, ki podpirata način redundancije, TeamConnect Ceiling 2 ponuja povezljivost s katerim koli konferenčnim sistemom in z digitalnimi avdio omrežji. Podpora standardu Power over Ethernet prek vrat Ethernet prispeva k enostavnosti integracije in namestitve. Za 100-odstotno povezljivost - Priključite mikrofon prek analognih ali digitalnih avdio izhodov DANTE ™ na kateri koli konferenčni sistem. Power-over-Ethernet (PoE) omogoča zelo enostavno integracijo stropnega mikrofona. Odprti protokol za nadzor medijev (API) omogoča posamezne prilagoditve.Strop TeamConnect 2 je na voljo v beli barvi RAL 9016 (art. Št. 507488) ali črni RAL 9005 (št. Artikla 509161).