• Interaktivni zaslon na dotik CTOUCH Riva 65

Interaktivni zaslon na dotik CTOUCH Riva 65

Šifra artikla CT 10052465
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 2,549.80 €
  • Interaktivni zaslon na dotik CTOUCH Riva 65
  • Interaktivni zaslon na dotik CTOUCH Riva 65
  • Interaktivni zaslon na dotik CTOUCH Riva 65
  • Interaktivni zaslon na dotik CTOUCH Riva 65

Opis artikla

Zaslon na dotik CTOUCH Riva temelji na najsodobnejšem Androidu 8. Omogoča uporabo lastne programske opreme (Android, Linux ali Windows), kot ste jo vajeni in tudi uporabo drugih naprav, ki jih lahko enostavno povežete. Za delo z različnimi in več vsebinami olajša funkcija za deljeni zaslon. Odvisno od zahtev lahko nastaviteve tudi skrijete ali zaklenete in prav tako lahko zaklenete vir Androida. Zaslon nudi veliko aplikacij s katerimi ste pripravljeni na uporabo že od samega začetka, poleg tega pa lahko v trgovini z aplikacijami CTOUCH dodate tudi katero koli drugo aplikacijo, ki jo potrebujete.

Posebno steklo trojni S (Smooth, Stripeless, Safety) in tehnologija TrueBeam Touch omogočata naravno in gladko pisanje ter risanje po zaslonu kot pisanje na pravi papir. Z uporabo dlani je omogočeno enostavno brisanje brez menjave orodij.

Zaslon CTOUCH Riva ponuja tudi izjemen zvok (surround sound). Ponaša se z vgrajenim 80W JBL® LiveStage (Virtual) stereo 3-sistemskim zvočnikom (visokotonec, srednjetonec in nizkotonec) s katerim dosežete odličen zvok tudi v zadnjem delu prostora.

Za IT skrbnike:
Zaslon CTOUCH Riva je opremljen z upravljalnikom mobilnih naprav Radix Viso (5-letna licenca). To omogoča nadzor vseh zaslonov z ene osrednje točke. Ne bo vam več treba posodabljati nastavitev, pritiskati ali brisati aplikacij po vsakem zaslonu posebej. Nadzorujete jih lahko hkrati iz naslonjala vašega prostora.

CTOUCH Riva je zasnovan tako, da ga je sčasoma mogoče nadgraditi, glede na potrebe uporabnikov, z moduli CTOUCH BRIX.

Zasloni na dotik CTOUCH Riva so popolnoma združljivi z Barco ClickShare. Pa ne samo s programske perspektive. Na strojni zadnji strani zaslona se lahko enostavno namesti Barco ClickShare CSE200.

Vsi CTOUCH zasloni na dotik imajo energetsko nalepko A / A + in potni list krožnosti. CTOUCH Riva ustreza tudi standardom ISO 9001 in 14001. Z izbirnim infrardečim modulom za zaznavanje človeške prisotnosti se CTOUCH Riva samodejno vklopi in izklopi, ko vstopite v sobo ali jo zapustite. Prihranite denar in naš planet!

Ostale informacije

Dotične točke: 32 Orodja za dotik: roke (prsti) ali drugi trdni predmeti z mehko konico Velikost diagonale zaslona: 1.639 mm (64.53" ) Dimenzije izdelka (Š x V x G): 1.503 x 892 x 103 mm Teža izdelka: 46 kg