• Interaktivna tabla StarBoard FX-79E2

Interaktivna tabla StarBoard FX-79E2

Šifra artikla FX-79E2
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 915.00 €

Opis artikla

Interaktivna tabla StarBoard FX-79E2 je izjemno orodje, ki združuje robustnost običajnih tabel z najnovejšo večprstno (multi-touch) tehnologijo. Tablo povežete z računalnikom in projektorjem ter upravljajte z vsemi računalniškimi programi na 79" interaktivni površini. Kot uporabnik lahko s prstom ali s teleskopskim pisalom nadzirate programsko opremo, pišete, rišete in urejate dokumente. Kasneje lahko svoje delo preprosto shranite ali natisnete. Deluje na osnovi večprstne (multi-touch) tehnologije in prepoznava popularne kretnje z rokami za premikanje, povečevanje in pregledovanje strani. S funkcijo multi-user podpira delo več uporabnikov hkrati.
Na vsaki strani interaktivne table se nahaja 15 funkcijskih tipk za lažji in hitri dostop do najbolj uporabnih orodij. Priročno je tudi orodje za prepoznavanje pisave in oblik. S prosto roko lahko zapišete besede ali narišete geometrijske like in StarBoard bo prepoznal vaše vnose. Pišete in rišete lahko z miško na računalniškem zaslonu ali uporabite prst ali pisalo na tabli. Z neposrednim dostopom do interneta omogoča enostavno brskanje po internetu.
Interaktivna tabla StarBoard FX-79E2 je namenjena izobraževalnim ustanovam in podjetjem oziroma vsem, ki se pri svojem delu srečujejo s prezentacijami.

K tabli je priloženo teleskopsko pisalo "Stylus Pen" in BREZPLAČNA PROGRAMSKA OPREMA StarBoard, ki ni omejena na enaga uporabnika in prav tako je vsaka nadgradnja brezplačana. Najnovejšo verzijo programske opreme StarBoard za StarBoard tablo najdete na spletni strani.
Programska oprema podpira operacijske sisteme kot so Windows, Mac in Linux.

Ostale informacije

Tehnične specifikacije

Namen :  Interaktivna tabla
Diagonala :  79 IN
Format slike :  4:3
Multi touch funkcija :  DA
Kompatibilni operacijski sistemi :  Windows, MAC, linux