• Interaktivna tabla StarBoard FX-79E2

Interaktivna tabla StarBoard FX-79E2

Šifra artikla FX-79E1
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 915.00 €

Opis artikla

Hitachi StarBoard FX-79E1 je interaktivna tabla z diagonalo 79 inčev (1,852 mm x 1,282 mm), format 4:3 s širokim zaslonom. V učilnice ali konferenčne sobe prinaša novo dimenzijo. FX 79E1 interaktivne table imajo »multi touch« zaslon, ki omogoča istočasno delo dvema uporabnikoma, kar močno olajša reševanje skupinskih nalog.
Upravljanje s tablo je omogočeno z rahlim dotikanjem zaslona s prsti. K tabli je priložen »Stylus Pen« teleskopski svinčnik, ki dodatno olajša delo uporabnikom. Na tablo lahko pišete tudi z navadnimi flumastri.

»Multi touch« Hitachi FX-70E1 interaktivne table omogoča uporabnikom funkcije, kot so približevanje, pomanjševanje in navigacija po vsebinah strani z enostavnimi gibi prstov. Na delovno površino se lahko priložijo magneti, kar poleg 15 dodatnih funkcijskih tipk na zaslonu uporabniku olajša in pospeši delo. Hitachi StarBoard podpira večina operacijskih sistemov kot so Windows, Mac in Linux. Vsebuje številna orodja npr. orodje za prepoznavanje pisave, ki spremeni pisavo uporabnika v programski font. Z neposrednim dostopom do interneta omogoča enostavno brskanje po internetu.

Sedaj vedno najnovejšo verzijo programske opreme za IKT najdete na spletni strani.
Naša programska oprema StarBoard za interaktivne naprave Hitachi NI plačljiva, NI omejena na enega uporabnika in NI časovno omejena.

Ostale informacije

Tehnične specifikacije

Namen :  Interaktivna tabla
Diagonala :  79 IN
Format slike :  4:3
Multi touch funkcija :  DA
Kompatibilni operacijski sistemi :  Windows, MAC, linux