• Interaktivna tabla Avtek TT-BOARD 80

Interaktivna tabla Avtek TT-BOARD 80

Šifra artikla 1tv068
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 707.60 €
  • Interaktivna tabla Avtek TT-BOARD 80

Opis artikla

Interaktivna tabla TT-BOARD 80 na trgu izstopa s svojo bogato funkcionalnostjo. Natančna infrardeča tehnologija vam omogoča hkratno uporabo 10 točk dotika, vrstice bližnjic na obeh straneh pa vam omogočajo hiter dostop do ključnih funkcij. Plošča je opremljena s polico za pisala in površino za suho brisanje, kar zagotavlja zelo visoko kakovost prikazane slike.

Tabli je priložena programska oprema Avtek Interactive Suite, ki vsebuje številne napredne funkcije, ki olajšajo interaktivno delo s katerim koli materialom.

Interaktivne izdelke blagovne znamke Avtek so potrošniki odlikovali in navedli v vseslovenski anketi o priljubljenosti izdelkov in storitev v kategoriji: interaktivne table , s čimer so prejeli pravico do uporabe imena in emblema prestižne nagrade "Potrošniška lovorika - odkritje 2014" . V okviru letošnjega tekmovanja so Avtekovi interaktivni izdelki prejeli nagrado "Consumer Laurel - Grand Prix 2015" , ki je spet ena izmed najbolj priljubljenih v svoji kategoriji. Blagovna znamka Avtek je v letu 2016 prejela najvišje priznanje Potrošnikova lovorika: "TOP BRAND 2016". Lovoriko so sestavljali glasovi potrošnikov za blagovno znamko v državni anketi. Ocenjena je bila tudi razvoj in kakovost izdelkov v portfelju, pa tudi storitev za stranke.

Ostale informacije

Tehnične specifikacije

Namen :  
Diagonala :  
Format slike :  
Multi touch funkcija :  
Kompatibilni operacijski sistemi :