• BOSE POWERSHARE PS404D - OJAČEVALEC 400 W pri 4-8 Ω, 70/100 V

BOSE POWERSHARE PS404D - OJAČEVALEC 400 W pri 4-8 Ω, 70/100 V

Šifra artikla PS404D
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 2,415.60 €
  • BOSE POWERSHARE PS404D - OJAČEVALEC 400 W pri 4-8 Ω, 70/100 V
  • BOSE POWERSHARE PS404D - OJAČEVALEC 400 W pri 4-8 Ω, 70/100 V

Opis artikla

Postavite moč, kjer jo potrebujete. Ojačevalniki PowerShare zagotavljajo izjemno zvočno zmogljivost in zanesljivost s patentiranimi tehnologijami, podedovanimi iz na terenu preizkušene linije PowerMatch — zdaj z dodatno prilagodljivostjo. Z uporabo inovativne tehnologije PowerShare ojačevalnik deli moč med vsemi izhodnimi kanali in zagotavlja 400 vatov za nameščene aplikacije. To pomeni, da lahko skupnih 400 vatov asimetrično porazdelite po vseh izhodih ali uporabite kateri koli posamezni izhod za zagotavljanje polne moči. S podporo za obremenitve z nizko in visoko impedanco do 100 V je ojačevalnike PowerShare enostavno prilagoditi širokemu naboru aplikacij. Programska oprema ControlSpace Designer omogoča konfiguracijo na podlagi Etherneta in hitro nastavitev zunanjih nadzornih možnosti. Z vgrajenim zvočnim omrežjem Dante®, imate možnost, da ojačevalnike PowerShare postavite stran od izvornih lokacij in bližje zvočnikom. Zaradi tega edinstvenega nabora funkcij in tehnologij je PowerShare eden najbolj vsestranskih, visoko zmogljivih ojačevalnikov, ki so danes na voljo.

Ostale informacije

Tehnologija PowerShare Asimetrično porazdelite skupnih 400 vatov med vse izhode z uporabo patentirane tehnologije PowerShare, ki vsakemu izhodu omogoča polno moč. Namesto izbire moči ojačevalnika na podlagi potreb največjega območja imate zdaj svobodo uporabe celotne moči ojačevalnika v kateri koli aplikaciji. To omogoča večjo prilagodljivost med začetnim načrtovanjem ali kasneje na mestu, ko izvajamo nenačrtovane spremembe, ki izkoriščajo presežek moči.

Izhodi, neodvisni od obremenitve Konfigurirajte kateri koli kanal za aplikacije z nizko impedanco (4–8 ?) ali visoko impedanco (70/100 V) brez premostitve ali uporabe mostičkov.

Integrirano zvočno omrežje Dante Podprite štiri zvočne vhodne kanale iz omrežja Dante in zmešajte vgrajene analogne vhode z digitalnimi vhodi Dante, kot je izbrano v programski opremi ControlSpace Designer.

Sistem dvojne povratne zanke Izboljša zmogljivost in zanesljivost. Sistem z dvojno povratno zanko, podedovan od na terenu preizkušene linije ojačevalnikov Bose PowerMatch, omogoča neprekinjeno spremljanje in nadzor tako toka kot napetosti, dobavljene za vsako izhodno obremenitev. Ta kombinacija zagotavlja izboljšano linearnost in manjše popačenje, hkrati pa ščiti zvočnike.

Omrežje ControlSpace Konfigurirajte s programsko opremo ControlSpace Designer za vključitev v večje omrežne avdio sisteme, kjer lahko krmilniki končnih uporabnikov in dogodki za načrtovanje nadzorujejo parametre ojačevalnika.

Integrirana obdelava zvočnikov Prilagodite različne parametre s programsko opremo ControlSpace Designer: devetpasovni PEQ, matrično mešanje, kretnica, omejevalniki, zakasnitev, utišanje/izhodna polarnost in več.

Samodejno stanje pripravljenosti Varčujte z energijo — ojačevalnike PowerShare je mogoče konfigurirati tako, da samodejno preidejo v stanje pripravljenosti, ko zvočni signal pade pod nastavljeno mejno vrednost, nato pa se prebudijo, ko se zvok vrne.

Datoteke artikla

Tehnične specifikacije

DSP :  DA
Število kanalov :  4
Moč :  400 W pri 4-8 Ω, 70/100 V
Impedanca :  4-8 Ω, 70/100 V
Izhodi :  8-pin inverted Euroblock
Vhodi :  4 balanced, DANTE