• BOSE POWERMATCH PM8500N - PROFESIONALNI OJAČEVALEC 4000 W

BOSE POWERMATCH PM8500N - PROFESIONALNI OJAČEVALEC 4000 W

Šifra artikla PM8500N
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 5,077.64 €
  • BOSE POWERMATCH PM8500N - PROFESIONALNI OJAČEVALEC 4000 W
  • BOSE POWERMATCH PM8500N - PROFESIONALNI OJAČEVALEC 4000 W
  • BOSE POWERMATCH PM8500N - PROFESIONALNI OJAČEVALEC 4000 W

Opis artikla

Profesionalni ojačevalnik moči Bose® PowerMatch PM8500N, ki ga je mogoče konfigurirati, zagotavlja zvok koncertne kakovosti z visoko stopnjo razširljivosti in konfiguracije za sisteme za ojačitev zvoka s fiksno namestitvijo. Omrežje, ki temelji na ethernetu, omogoča konfiguracijo, nadzor in spremljanje, razširitvena reža pa podpira vhod iz izbirnih digitalnih avdio kartic. Ojačevalniki PowerMatch uporabljajo številne Bose tehnologije za zagotavljanje izjemne kombinacije zmogljivosti, učinkovitosti in enostavne namestitve – vse v zanesljivem, zaščitenem dizajnu.

Tehnologija QuadBridge™ – omogoča, da se vsak 4-kanalni zvočniški blok konfigurira kot načini Mono, V-Bridge, I-Share ali Quad, kar omogoča, da se skupna razpoložljiva moč bloka ojačevalnika dodeli enemu ali več izhodnim kanalom. Ojačevalnik lahko neposredno poganja obremenitve zvočnikov z nizko impedanco in 70/100 V.

Ostale informacije

Programska oprema Bose® ControlSpace® Designer™ – ojačevalnike PowerMatch je mogoče v celoti konfigurirati s programsko opremo ControlSpace Designer prek povezave USB na sprednji plošči ali povezave Ethernet na zadnji plošči. S programsko opremo ControlSpace Designer lahko dostopate do dodatnih funkcij, vključno z: stopnjami parametričnega izenačevalnika, obremenitvijo vsakega izhodnega kanala in samodejnim stanjem pripravljenosti. Programska oprema ControlSpace Designer se uporablja tudi za integracijo omrežnih modelov ojačevalnikov PowerMatch v večje nadzorne in nadzorne sisteme, ki jih sestavljajo procesorji Bose ESP in nadzorni centri CC.

Funkcija Auto-Standby/Auto-Wake – Ko je omogočena, ta funkcija samodejno preklopi/izstopi iz stanja pripravljenosti, kar sistemu omogoča manjšo porabo energije.

Dvojna napetostna in tokovna povratna zanka – lastniška zasnova združuje učinkovitost razreda D z edinstvenim vezjem tokovne in napetostne povratne zanke, ki nenehno spremlja in nadzoruje tako tok kot napetost, dobavljeno obremenitvi zvočnika. Neodvisno od ravni moči in impedance obremenitve, ojačevalnik dosledno zagotavlja najširši možni dinamični razpon, frekvenčni odziv in najnižje možno popačenje.

Napajalnik PeakBank™ – regenerativni 4-kvadrantni napajalnik omogoča višjo gostoto moči, hkrati pa omogoča ponovno uporabo energije iz reaktivnih bremen, ki se običajno izgubi v običajnih zasnovah razreda D. Ta zelo učinkovita zasnova ojačevalnika zagotavlja trajnosten in ponovljiv nizkofrekvenčni odziv.

Hitro sledenje korekcije faktorja moči (PFC) – Učinkovito upravlja tok, ki ga črpa iz omrežja AC, kar omogoča ojačevalniku, da dlje poganja zvočnike do največje moči brez nihanja moči. PFC zagotavlja vrhunski prehodni odziv in deluje pri najvišji razpočni moči veliko dlje kot običajne zasnove ojačevalnikov razreda D, da zadosti zahtevam tudi najzahtevnejšega programskega materiala.

Datoteke artikla

Tehnične specifikacije

DSP :  DA
Število kanalov :  8
Moč :  4000 W
Impedanca :  2 Ω, 4 Ω, 8 Ω, 70 V, 100 V
Izhodi :  8-pin Phoenix Contact connectors (part # 1778120), supports 10-24 AWG wire
Vhodi :  3-pin Phoenix Contact®