• Aten CAMLIVE™ PRO (Dual HDMI to USB-C UVC Video Capture)

Aten CAMLIVE™ PRO (Dual HDMI to USB-C UVC Video Capture)

Šifra artikla UC3022-AT-G
Enota mere Kos
Razpoložljivost artikla   Artikel je dobavljiv
Cena: 528.26 €
  • Aten CAMLIVE™ PRO (Dual HDMI to USB-C UVC Video Capture)
  • Aten CAMLIVE™ PRO (Dual HDMI to USB-C UVC Video Capture)
  • Aten CAMLIVE™ PRO (Dual HDMI to USB-C UVC Video Capture)

Opis artikla

CAMLIVE™ PRO | Zajem videa 4K/preklop z brezžičnim nadzorom.

Profesionalni produkcijski studio za eno osebo
Zagotavlja najbolj tekoč potek dela za pretakanje videoposnetkov za nastavitve dvojne kamere/enega operaterja, CAMLIVE™ PRO je naprava za zajem in preklop videoposnetkov, ki lahko katero koli profesionalno 4K kamero, videokamero ali GoPro spremeni v video vir HDMI za pretakanje v računalnik ali mobilno napravo , skupaj z neverjetno bogatimi možnostmi DVE (Digital Video Effect) in chroma keyerjem. Samo povežite kamero, mikrofon in prenosnik in že ste pripravljeni na pretakanje in preklapljanje med dvema video vhodoma.

4K Zajemite, pretakajte in takoj preklopite
CAMLIVE™ Pro je zasnovan za preprosto povezovanje z dvema video viroma 4K ter mešanje in pretakanje v formatu FHD občinstvu po vsem svetu z izjemnimi video učinki in profesionalno kakovostjo Full HD. Je popolnoma plug and play ter združljiv s katero koli programsko opremo za pretakanje in platformo družbenih medijev, kot so Skype, Teams, Zoom, OBS, YouTube in Facebook. Za streamerje, ki želijo narediti intervjuje, predstavitve ali celo dogodke v živo, je uporaba CAMLIVE™ PRO enostavna in hitra!

Pretočno predvajajte predstavitve, konference, lekcije, bogoslužja in še več!
CAMLIVE™ PRO je izjemno vsestranski izdelek, ki vam omogoča ustvarjanje profesionalne video produkcije v najrazličnejših situacijah. Z njim lahko pretakate video v živo za intervjuje, poslovne konference / spletne seminarje, šolska predavanja, cerkvene bogoslužne službe ali dogodke v živo, vse v polni HD kakovosti.Ostale informacije

Brezplačna aplikacija ATEN OnAir Lite Control z nenehno posodobljenimi funkcijami Nadzorna aplikacija ATEN OnAir Lite omogoča nadzor na daljavo, urejanje v realnem času, chroma keying in razporejanje več elementov v vaš programski miks. Preklapljate in mešate lahko video/avdio, spreminjate nastavitve in učinke ter shranite do 8 prednastavitev prizorov za hitro preklapljanje. Prihajajoče nove funkcije bodo vključevale ukazne bližnjice za klepete, animacije in zvočne učinke, vse za poenostavitev vašega delovnega toka. Prevzemite nadzor nad svojim celotnim tokom Funkcionalnost aplikacije Remote Deck vam omogoča profesionalni nadzor pretakanja integracije bližnjic na tipkovnici v vaš pametni telefon. Prilagodite lahko do 18 gumbov v aplikaciji za takojšnje sprožitev dejanj v aplikacijah, programski opremi za pretakanje ali platformah, kot so OBS studio, YouTube ali Twitch. Aktivirajte prizore, zaženite predstavnost, komunicirajte z oboževalci in prilagodite zvok, vse na dosegu roke brez težav, kar zmanjša potrebo po pomnjenju bližnjic na tipkovnici in namesto tega poenostavi potek dela. Usmerite svoj tok dela v živo prek Bluetootha Ni vam treba ostati ob svoji opremi ali najeti osebe, ki bi vam pomagala pri režiji vaše predstave. Preprosto uporabite Bluetooth in aplikacijo OnAir Lite, da povežete svoj pametni telefon z UC3022. Posamezen uporabnik lahko preprosto ustvari video vsebino profesionalne ravni z gladkimi prehodi in učinki profesionalnega videza, ne da bi potrebovali produkcijsko ekipo. Naj bo vaše pretakanje v živo edinstveno z DVE (Digital Video Effect) in Chroma Keyerjem Vgrajeni DVE vam omogoča ustvarjanje profesionalnih učinkov slike v sliki in slike ob sliki z osupljivimi prehodi. Z zmožnostjo vnosa ločljivosti 4K lahko slike celo razdelite, obrežete ali pomanjšate in jih vstavite v različne prizore, ne da bi pri tem izgubili kakovost slike. Najbolj vznemirljiva je uporaba chroma keying z osupljivimi učinki za vrhunski zaključek.Pretočno predvajajte predstavitve, konference, lekcije, bogoslužja in še več! CAMLIVE™ PRO je izjemno vsestranski izdelek, ki vam omogoča ustvarjanje profesionalne video produkcije v najrazličnejših situacijah. Z njim lahko pretakate video v živo za intervjuje, poslovne konference / spletne seminarje, šolska predavanja, cerkvene bogoslužne službe ali dogodke v živo, vse v polni HD kakovosti.